
Martin Štangl,šéfkuchař
Davidova pravá ruka. On to umí s čísly, ona s lidmi. Když potřebujete povzbudit a rozveselit, dejte se s ní do řeči. Deset let pracovala ve Four Seasons, kde se z brigádnice vypracovala na trenérku nováčků a podílela se na otevření restaurace Cotto Crudo. Ráda jí a ještě radši vaří, hlavně francouzská a asijská jídla.
David Marek, Generální manažer
Je rád, když se pořád něco děje a restaurace praská ve švech. To zná už z Brasileira U Radnice, kde pracovat deset let. Předtím sbíral zkušenosti například v hotelu na řeckém Chalkidiki. Chvilku neposedí, nuda je pro něho horší než stres. Má rád fotbal a skvěle plave, jen na to teď nemá tolik času.

Pojď s námi dělat jídlu dobré jméno
Monika Drašnarová, Manažerka směny
Davidova pravá ruka. On to umí s čísly, ona s lidmi. Když potřebujete povzbudit a rozveselit, dejte se s ní do řeči. Deset let pracovala ve Four Seasons, kde se z brigádnice vypracovala na trenérku nováčků a podílela se na otevření restaurace Cotto Crudo. Ráda jí a ještě radši vaří, hlavně francouzská a asijská jídla.
Jana Krofiková, Manažerka směny
Vystudovaná ekonomka Jana odjakživa věděla, že nejlíp je jí mezi lidmi. Pověsila proto na hřebík účetnictví a šla pracovat do gastronomie. Má ráda dobrou náladu a netají se tím, kde ji bere: stačí prý vyjít na plac a hned se najde host, který ji Janě zlepší. Miluje kachnu ve všech podobách a jejím zamilovaným jídlem v Esce jsou polévky (ale až po kachně, pochopitelně).